Company of Heroes: Eastern Front

Author Topic: Unable to locate Company of Heroes directory  (Read 9428 times)

Offline IJoe

  • Mr. Spam
  • *
  • Posts: 1025
  • Who controls the present controls the past.
    • View Profile
Re: Unable to locate Company of Heroes directory
« Reply #15 on: April 15, 2011, 04:29:42 PM »
As far as I can see from the Blackbishop's last post, he gave you the line, you should insert into the RelicCoH.exe shortcut->properties->object line.
So first you need to create that shortcut.

If you want a picture of the future,
imagine a boot stamping on a human face
— forever.

Offline Enrique 'Blackbishop' E.

  • Administrator
  • Poster of the Soviet Union
  • *
  • Posts: 12057
  • Community Manager, Programmer and Kicker
    • View Profile
Re: Unable to locate Company of Heroes directory
« Reply #16 on: April 15, 2011, 05:18:54 PM »
As far as I can see from the Blackbishop's last post, he gave you the line, you should insert into the RelicCoH.exe shortcut->properties->object line.
So first you need to create that shortcut.

That. You are going to create a new shorcut, using this line as target:

"D:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCoH.exe" -dev -mod Eastern_Front -nomovies
Mors Indecepta

Might controls everything, and without strength you cannot protect anything. Let alone yourself...

Offline StarDestroyer

  • Ingenery
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Unable to locate Company of Heroes directory
« Reply #17 on: April 15, 2011, 05:18:55 PM »
yes it works now but the launcher has the same error i don't know maybe i installed coh in D: directory..btw thanks for your help i finally can play axis vs soviets :P

Offline jblank

  • Ingenery
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Unable to locate Company of Heroes directory
« Reply #18 on: April 26, 2011, 11:04:17 PM »
This is happening to me also. I've followed the steps countless times today and I cannot get it to do anything more than pretend like its going to launch (spins like its trying to launch) then nothing happens. I've got the Steam version, 64-Bit Windows 7, so if someone has successfully created a shortcut, for the Steam version with 64-Bit Win.7, please, for the love of God, tell me what to do.

Offline Enrique 'Blackbishop' E.

  • Administrator
  • Poster of the Soviet Union
  • *
  • Posts: 12057
  • Community Manager, Programmer and Kicker
    • View Profile
Re: Unable to locate Company of Heroes directory
« Reply #19 on: April 27, 2011, 12:09:31 AM »
This is happening to me also. I've followed the steps countless times today and I cannot get it to do anything more than pretend like its going to launch (spins like its trying to launch) then nothing happens. I've got the Steam version, 64-Bit Windows 7, so if someone has successfully created a shortcut, for the Steam version with 64-Bit Win.7, please, for the love of God, tell me what to do.
If your company of heroes path is the following:

"C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Company of Heroes"

you can use the attached registry.
Mors Indecepta

Might controls everything, and without strength you cannot protect anything. Let alone yourself...

Offline AnnihilatorX18

  • Ingenery
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Unable to locate Company of Heroes directory
« Reply #20 on: May 28, 2011, 09:19:30 AM »
Thanks for the shortcut idea.It worked for me.I can play with the Soviets.The problem is,only in the challenge of Angoville.

I am open to any ideas!